Välkommen till Valthornets blogg, här visar vi upp vår verksamhet och meddelar viktig information till vårdnadshavare.
Glöm inte att prenumerera på inläggen så missar du ingen viktig info!

fredag 3 februari 2017

Världsviktiga händelser på Klockstycket

Idag när vi pratade om bloggen vid fruktstunden frågade ett barn om alla kunde läsa bloggen, alla i hela världen, och vi kom fram till att man kunde läsa bloggen överallt där det finns internet. Till och med hos moster i Somalia. Sedan funderade vi på om det hade hänt någonting på förskolan som var så viktigt att vi ville säga det till hela världen. Flera barn hade viktiga saker de ville berätta för alla som kunde läsa. Många ville berätta om våra besök på barnens favoritplatser i Klockaretorpet, vårat temaarbete är världsviktigt! Precis som allt vi gör!

- Det är så kul att se vad dom har där, om dom har gungor eller fotbollsplan.

- Att vi har varit på våra favoritplatser. Det är roligt vid bästa ställena. Att klappa en hund och se allas bästa ställen. 

- Det var kul att gå till min favoritplats, men det var länge sedan. Det var kul att min hund var ute. Min hund tyckte det var skönt när alla barn klappade honom, han gillar barn också dom som inte klappade honom. Jag tycker det är kul att få hundhår på hela min overall.
- Min bästa plats var jättekul men mitt hus var kulare, jag tyckte om mina cyklar. På berget var det också kul men där man fick gå på vägen var det mycket roligare, att man fick leka på min andra bästa plats som var helt sist.


- Vi gick till till våra bästa ställen. Åka rutschkana och gunga. 
- Det var roligt att gå till min favoritplats, att åka rutschkana utan att hålla sig i, man kunde bara åka baklänges och jag hoppade också ner längst uppifrån ner på sanden. Det var roligt också att leka jaga och leka kull. 
- Jag har ritat en papegoja, jag tittade på Ipaden sen jag ritade av. Jag vill vara en papegoja och härmas hela tiden.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar