Välkommen till Valthornets blogg, här visar vi upp vår verksamhet och meddelar viktig information till vårdnadshavare.
Glöm inte att prenumerera på inläggen så missar du ingen viktig info!

fredag 30 januari 2015

På gång på Klockstycket

På Klockstycket är året verkligen igång, vi har börjat året med att promenera runt i området för att se vart alla barn bor. Att ta reda på var alla kompisar bor är riktigt spännande, och några barn upptäckte att dom var nästan grannar!


Innan lunchen har vi börjat med massage, för att barnen ska få slappna av innan det är dags att äta mat. Först börjar vi pedagoger massera barnen (dom som vill) och sedan får barnen massera varandra (dom som vill). Under massagen lyssnar vi på lugn klassisk musik och alla varvar ner ordentligt.


De senaste två veckorna har vi haft snö och riktigt bra pulkaväder. Nästan varje dag har vi åkt pulka på gården, i tisdags gick vi till pulkabacken vid förskolan Gitarren. Med oss hade vi varm choklad och pepparkakor till ett välbehövligt fika.


Vi har skickat ut papper för samtycke av publicering av foton (till exempel här på bloggen), vi vill gärna ha in dessa ifyllda så snart som möjligt. Även ni som tidigare lämnat in papper om detta måste fylla i och lämna till oss så vi vet att vi har aktuella uppgifter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar